Afgelopen najaar is het Oostzee-comité weer vol aan de slag gegaan, zij het on-line. We durven het aan! Het geeft ook energie! De ervaring leert dat we nog wel enige tijd met het virus moeten leren leven. Er is vast komende zomer een manier gevonden om er verantwoord mee om te gaan.

Publieksevenementen zullen we mijden, zoals een groots vertrek en aankomst in Heeg en publiekstrekkende activiteiten in de havens, waar we aanmeren. Aan boord is sprake van een gecontroleerde omgeving, waar we alle maatregelen uiterst zorgvuldig naleven. Ook dit vaarseizoen hebben we ons daar aan gehouden. En natuurlijk volgen we de laatste ontwikkelingen op de voet en als het niet anders kan……

Maar volg ons in elk geval op de nieuwe website https://www.palingaakoostzee.nl/ en op onze Facebook pagina palingaakopzee