Naast de reguliere avondvaarten kunt u ook bij ons terecht voor andere arrangementen. Wij maken graag een vaartocht met u en uw (zaken)relaties, familie, vrienden of bijvoorbeeld vereniging(sbestuur). U bezorgt  zo niet alleen uzelf en uw gasten een onvergetelijke dag, u helpt ook mee de palingaak in topconditie te houden.

Vaar arrangementen worden ‘op maat’ en volgens uw eigen wensen samengesteld. Daarbij regelen wij desgewenst de catering aan boord voor u, maar bijvoorbeeld ook een verteller aan boord, een bbq onderweg of een ander in uw schema passend uitstapje. Vers gerookte paling van onze lokale palingvisser mag daarbij eigenlijk niet ontbreken!

Een veel gekozen uitgangspunt is een vaartocht van een dagdeel van 4 uur met de thuishaven Heeg als vertrek- en eindpunt. Dat kan bijvoorbeeld een middag van 14.00 – 18.00 uur zijn maar ook een tocht inclusief lunch van 12.00 – 16.00 uur, of een tocht meer verschoven naar de avond.

Om u een idee te geven van de kosten: wij rekenen voor schip en bemanning voor een dagdeel van 4 uur € 600,00 exclusief 6% btw (tarief 2023). De catering kunt u net zo duur of goedkoop maken als u wilt. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op, dan komen wij graag in overleg met u met voorstellen en een passende begroting.