Op donderdagavond van mei t/m september worden avondvaarten met gasten gemaakt vanuit Heeg. Het vertrek is om 19.00 uur vanaf de ligplaats in het hart van Heeg aan de Syl, adres De Skatting 81, 8621BV Heeg. Aanmelden kan via de VVV Waterland van Friesland zowel digitaal via onderstaande link als bij de VVV zelf aan de Harinxmastrjitte 36 te Heeg. In het vakantieseizoen wordt op dinsdagavond en donderdagavond gevaren en bij veel belangstelling ook op woensdagavond. Zie ook:

De avondvaarten staan in het teken van het verhaal van de Palingaken en van onze reis naar Londen. Als het lekker weer is en veilig gaan we zeilen en anders maken we een mooie tocht in de omgeving. Onderweg serveren wij koffie, thee en een drankje met een toastje paling voor de liefhebbers. De prijzen inclusief geserveerde versnaperingen zijn:

  • 16 jaar of ouder € 25,00
  • tot 16 jaar € 17,50 

Reserveren is aan te raden, maar als er nog plaatsen beschikbaar zijn, is het ook mogelijk kaarten op de avond zelf bij de schipper aan boord te verkrijgen.

Er wordt alleen gevaren bij voldoende belangstelling en als de weersomstandigheden het toelaten.

Bij VVV Waterland van Friesland te Heeg is een cadeaubon voor een avondvaart te koop. Om eens iemand anders blij te maken!

U kunt de VVV Waterland van Friesland in Heeg ook rechtstreeks bereiken via het onderstaande: