Er zijn verschillende manieren waarop u met de Korneliske Ykes II mee kunt varen. Hieronder een korte uiteenzetting. Op de subpagina’s vindt u meer informatie.

Avondvaarten

Te beginnen met de avondvaarten. Op donderdagavond van mei t/m september zijn avondvaarten te maken vanuit Heeg en in het vakantieseizoen wordt ook op dinsdagavond gevaren bij voldoende belangstelling. Meer informatie op de pagina Avondvaarten.

Arrangementen

Het is ook mogelijk een vaartocht te maken met uw eigen (zaken)relaties, familie, vrienden of bij voorbeeld vereniging(sbestuur). Dergelijke vaartochten worden ‘op maat’ en volgens uw eigen wensen samengesteld. Daarbij regelen wij ook graag de catering aan boord voor u, maar bijvoorbeeld ook een verteller aan boord, een bbq onderweg of een ander in uw schema passend uitstapje. Meer informatie op de pagina Arrangementen.

Evenementen

Gedurende het seizoen doen we ook regelmatig mee aan diverse evenementen, zoals Sail Amsterdam, Sail Harlingen, Maritiem Festival Enkhuizen en diverse botter- en visserijdagen.

Als vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die ons team regelmatig willen komen versterken. We hebben een gezellige enthousiaste groep vrijwiligers waar je je snel thuis bij voelt en die je snel de kneepjes van het vak leren. Meer informatie op de pagina Vrijwilligers.